Congressen 37 2014

När: 8 januari 2015
 
Var: Ällmoravägen, Tyresö
 
Värd: KW
 
Deltagare: Alla utom PL
 
Mat och dryck: Sill, lax och potatis. Därefter köttgryta. Paj med vaniljsås till dessert. Till detta dracks finöl, rödvin på flaska, nubbe, whisky samt kaffe.
 
Minnesvärda händelser:
I bilen hem från de ödsliga tyresöskogarna  sammanfattade den nyktre chauffören HA kvällen med att han var nöjd att ha sluppit det ständiga orerandet om tvivelaktiga historier från förr. Mogenheten ökar år från år.
HA körde också in de flesta till KW. En strong insats i det nedsläckta Tyresö. Värden hade inte heller på något sätt markerat huset för att underlätta hittandet. I bilen bjöds det på lite färdkost som bestod av olika sorters vodka.
 
Efter några öl och Brit Floyd intogs förrätten. Möjligen lite småkyligt till en början men värden utrustade alla med tofflor. Den goda köttgrytan följde. Snacket var väl lite blandat men KW:s nära vänskap med Torsten Flinck var nog det som överraskade mest.
 
HA, UH och GW avvek lite tidigare. De som var kvar gick då inte miste om en ny RH-historia. En lång detaljrik berättelse kallad "Kamelfejset".
I övrigt verkar nu samtliga vara överens om att GW är fullvärdig medlem. GW:s egen kommentar var: "Nu behöver jag inte längre försöka imponera".
Kvällen avslutades med att de kvarvarande fick bilskjuts av värdens son. I sanning imponerande service.
Till nästa års värd utsågs RH med GW som reserv.
 
Sammantaget ett mycket lyckat värdskap.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0