Festen 28 augusti

Ja, då var den stora festen i lördags avklarad. En förtäckt 50-årsfest för undertecknad. En bit in på middagen visade vi en film tagen på Gotland 23 juli. Det var då jag och Lisbeth gifte oss. Den går säkert att lägga in på bloggen. Ska fråga någon tekniker i familjen.
Den 23 juli blev en fantastisk dag. Vår polare Elisabeth vigde oss i en sjöbod emedan regnet öste ner. Hennes fästman Micke spelade tvärflöjt, bl.a "Gammal fäbodvisa från Dalarna". Jens och Julia spelade och sjöng "You and me". Anne och hennes son Viktor var också med. På kvällen var det middag på Strandcafét. Namnet till trots en halvgourmet restaurant. Kvällen innan var också magisk med en lång sittning utanför huset. Värmen var tropisk.

Lördagskvällens tillställning blev mycket lyckad med trevliga gäster, god mat, mycket dryck och ett riktigt bra husband anförda av Örjan Huss.
Alla mina Congressenpolare var där förutom Kenneth W.

En bra kväll!

Skolstart

Som vanligt långt uppehåll. Har varit fyra veckor på Gotland. Närmare bestämt Ljugarn. Var en del höjdpunkter varv en som jag ber att få återkomma till i ett senare inlägg. Annars är den skarpaste bilden när man kommer cyklande ner mot havet och 25 grader lockar. Eldkvarn på Warfsholm var bra.
Vi hade en del folk på besök bl.a. min brorsa Lars.

Kört Volbeat och Dundertåget. Den första mycket bra och den andra möjligen något tradig i längden.

Kom igång bra med löpningen men efetr två veckor var det dags för en bristning i vaden. Hur är det möjligt i dessa låga farter?

För en vecka sedan startade jobbet och nu på onsdag är det skolstart. Kul att träffa jobbarpolarna.

Renoveringen av huset fortsätter. Nu är det dags för plombering av balkongerna. Det var riktigt stökigt när vi anlände från Gotland. Jobbarna verkade inte direkt ha ansträngt sig att inte smutsa ner.

Jens och jag håller på med en låt. Jens mer utvecklade gitarrspel ger låten en bra dynamik. Jens har gjort bryggan dessutom.

I fredags blev vi kattvakter för en månad. Katten heter Sam-Sara. Lite hemlig en så länge.

Har fått feedback och utlåtande kring min artikel till Skolporten. Har jobbat en stund med en del förändringar. Tar ett tag till.

RSS 2.0