Clas Rosenberg och läkare

Kör Docenterna på Spotify. Deras femte platta hette "Docenterna" och hade Clas Rosenberg på gitarr. Han ersatte Mats Möller som lirade piano. Clas gitarrspel skiljer sig markant från de andra gitarrister Docenterna använt sig av inklusive Joppe. Riktigt bra! Och  kanonlåtar av Clas liksom på hans mini-LP strax före(?) med docenthjälp. Imponerades inte av Clas bidrag på Wilmers två första plattor och inte heller av hans fullängdare. Men. Gjorde Nisse H ett misstag som inte tillät(?) Clas och Thomas Holst att skriva mer för Wilmer?

Hur kan det komma sig att Linus Halleneius gick sönder igår?  Och Tobias Hysèn för ett tag sedan? Vi friidrottare har alltid fattat att en "känning" i baklåret är värd minst två veckors vila. En brisrtning minst sex veckor. Vem fattar inte? Läkaren? Tränaren? Eller hemska tanke; bestämmer spelaren? 


Lov

En fantastisk uppfinning denna dag: Kristi Himmelsfärdsdag. Ledig en torsdag. Naturligtvis ska den utnyttjas. Somnade tolv och gick upp sju. Bra med sömn.
Sen träning med Jens igår. Om några timmar är det dags igen.

Har skrivit en liten skrift som jag håller på att jobba för att publiceras. Min editor tycker att jag ska redigera enligt en mängd regler. Tyvärr missade jag att lägga över den till rätt mail så det jobbet uteblir denna helg.

Nästa vecka arrangerar Linden en tävling. Det kan nog bli bra. Det gäller att få dit ordentligt med funkisar.

Nya plattor på sistone: Avantsia med ett dubbelalbum där den första delen är vassast med grym sång av många gäster bl.a Jorn Lande och Bob Catley.
The Ark, lånad av Julia, har jag inte hunnit med en. Inte heller WASP´greatest.

I morgon till tandläkaren för att ta bort styngnen.

RSS 2.0