En liten stund i Sätra

Fixade till bilen och drog in till Sätra. F D Lindaren Anton Wåhlin skulle springa final 1500m M22. Anton bor numera i Malmö och tävlar för MAI. Killen vann på ca 3,52. Grattis. Hann också med Angelica Bengtssons juniorvärldsrekord på 4,52. Mycket nära på .57. Enligt Congressenmedlemmen Mats A har Angelica förbättrat sin snabbhet. I övrigt mängder av tränarprofiler som man halvkänner.

http://www.friidrott.se/


Fredagens personalfest får rubriceras som lyckad med snygg dukning, schysst käk och hyfsad dansmusik. Jag körde en hel del "dans" och befarade mer värk i fötterna dagen efter.

Har lagt till en länk för er som vill ta del av nyttiga recept.

Congressen 33

2010 års Congress förlades till Alvik. Nästan 20 år sedan vi var där förra gången. Per L hade under sensommaren nominerat sig själv som värd. Det blev inte så. Håkan och Pytte tog tag i det hela.


Var: Alvik 4 feb 2011

Deltagare: GW, PL, UH, RH, TR och HA. MA saknades pga sjukdom medan KW var upptagen.

Mat: Snacks, Sushi och indisk kycklinggryta. Hembakta Congresser!

Dryck: Öl, rödvin, whisky, sake, kaffe. Trappistöl till grytan.

Minnesvärda händelser: Lugnt och fint.


Konstaterar att detta var en bra arrangerad upplaga av Congressen. Bra lokal med Spotify och storduk där både musik och Youtubeklipp rullade. Båda värdarna hade fingertoppskänsla i sitt servicejobb. Pyttes hembakta Congresser förtjänade ett högt betyg.
Kvällen förflöt under stillsamt prat och, lite senare, av rotande i obskyra symfonirockband via Spotify.
Annat som kan vara värt att föra fram är RH:s historier från massagevärlden. Kanske också att kvällen inleddes med att GW slet fram ett dokument som visade att han faktiskt, sedan länge, är fast medlem i Congressen. Vi andra tvivlade och än är inte sista ordet sagt i denna, milt sagt, infekterade soppa. Några år till bör GW vara provmedlem, tyckte vi andra. Vidare visade GW lätt omogenhet då han inte nöjde sig med Youtubeklipp utan hittade sidor med mycket tveksamt innehåll.

I alla fall: En bra årgång! Klipp från Filip o Fredrik




http://www.youtube.com/watch?v=6yLCcPmrQ3U

RSS 2.0